Spiegels

Zilveren spiegels hebben een stijlvolle uitstraling en passen in vrijwel iedere inrichting. Het glas is voorzien van een spiegeleffect welke wordt verkregen doordat aan één kant van het glas van een zilverlaag wordt aangebracht. Bij het aanbrengen van deze laag ontstaat er een zilveren spiegel.

     

     

Wij bieden u de keuze om zilveren spiegels naar wens te laten slijpen. Het is ook mogelijk om een ongeslepen spiegel te bestellen. Indien u wenst wordt u de keuze geboden tussen een facet-geslepen spiegel of een PP-geslepen(plat poly) spiegel.

  • facet: een schuin aflopende rand
  • PP(plat-poly): een bewerkte kant/rand zonder scherpheid en met glans
     
Facet-geslepen
     
PP-geslepen

Wij leveren elke glazen spiegel op maat, op de mm nauwkeurig. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment waardoor wij elke gewenste maat kunnen leveren, en dit ook nog eens tegen scherpe prijzen.

Onze spiegels hebben een ongeëvenaarde weerstand tegen corrosie en veroudering. Onze spiegel gaan langer mee dan conventionele spiegels uit de winkel, krijgen geen pitten of sluier na verloop van tijd en hebben een verhoogde weerstand tegen bijtende schoonmaakproducten.


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maatwerk.

Print article