Serre & Veranda

Serre, aanbouw, uitbouw, veranda, terrasoverkapping, afdak, overdekt terras… deze woorden worden nogal eens door elkaar gebruikt. Het verschil tussen een serre en een veranda bestaat echter wel degelijk. Een serre is een aanvulling op uw huis, terwijl een veranda of overkapping een verlengstuk van uw tuin is.

     
     

Serre of tuinkamer is een aanbouw veelal aan je zitkamer. Door dat er veel glas gebruikt wordt is deze ruimte vaak heerlijk licht en warm! Een serre is dus ook ideaal voor mensen die in de winter meer licht willen hebben. Een serre is een afgesloten ruimte, een echte verlenging dus van je huis.

     
     

Aan vrijwel iedere woning kan een veranda of overkapping geplaatst worden. Zo’n terrasoverkapping zorgt ervoor dat u lekker in uw tuin kunt zitten zonder last te hebben van wind, regen of andere weersinvloeden. Bovendien staan uw tuinmeubels onder een overkapping droog opgesteld. Dit zorgt ervoor dat een veranda de ideale manier is om langer van uw tuin te genieten.

Ligt uw terras op een plek waar de wind vaak flink waait? Dat kunnen wij uw veranda of overkapping voorzien van een glazen vouwwand of schuifwand.


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maatwerk.

Print article