Tafelbladen

U kunt uw houten of metalen tafelblad beschermen met een rondom geslepen hardglazen topblad. Het hardglas heeft het voordeel dat het 5x sterker is dan normaal glas en goed tegen thermische invloeden kan, zoals hete theeglazen of koffie kopjes.

Naast de bescherming van uw onderblad(hout, metaal etc) is het uiteraard ook mogelijk om een tafelblad enkel bestaand uit glas te nemen, welke wij in elke vorm, vele diktes en kleuren kunnen leveren. U kunt kiezen uit een aantal standaard kleuren glas, maar overige kleuren zijn door middel van een verflaag te creëren waardoor men een hoogglans tafelblad krijgt in uw gewenste kleur.


Uit veiligheidsoverwegingen is het raadzaam de randen PP te slijpen zodat u niets kan openhalen aan scherpe randen. Meer informatie over Facet of PP vind u hier.

     
     

Glas heeft een eigen kleur "groen" door de grondstoffen die gebruikt worden bij de productie, deze hebben invloed op de kleur van de tafelbladen. Om dit te vermijden bestaat er extra helder glas waarbij extra zuivere grondstoffen zijn gebruikt om eventuele verleuringen te voorkomen. Hou hier rekening mee bij het kiezen van een eventuele kleur.


Graag willen wij u adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot diktes, kleuren en afwerkingen voor tafelbladen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Print article